GroenteMam – Over mij

Gezond eten en gezond leven (voor iedereen). 

Na het afronden van mijn studie Voeding en Gezondheid aan de Universiteit van Wageningen wist ik het zeker, er kan iets veranderen. Met de kennis opgedaan tijdens mijn studie, ervaringen uit het dagelijks leven (als moeder) wil ik bereiken dat kinderen gezond eten, leven en opgroeien. 

Missie: Kinderen gezond laten eten. Ervoor zorgen dat kinderen voldoende groente eten, gedurende de hele dag en iedere dag. Gezonde kinderen zijn namelijk onmisbaar voor onze toekomst. 

Het mooiste is uiteraard dat iedereen gezond gaat eten en leven. Via deze website wil ik dan ook mijn kennis delen, handvatten en tips geven voor een gezonde leefstijl. 

Via het contactformulier ben ik te bereiken.

Op specifieke en individuele vragen over uw gezondheid ga ik niet in. Mochten u twijfels hebben over uw gezondheid of die van uw kind, raadpleeg dan uw huisarts, hij/zij is immers bekend met u persoonlijk.