Welkom!

Welkom om mijn site GroenteMam, via deze site wil ik je informeren en op de hoogte houden over gezonde voeding en bovenal gezond worden en/of blijven. Door de coronacrisis blijkt het maar weer hoe belangrijk het is om gezond te eten en drinken. Een gezonde leefstijl verkleint de kans op een ernstig verloop van een coronabesmetting.

Een aantal jaar geleden heb ik de studie ‘Voeding en Gezondheid’ afgerond aan de Wageningen Universiteit. Inmiddels ben ik ook al een tijdje moeder en verbaas ik mij telkens weer over de onwetendheid van ouders, kinderen, scholen, sportverenigingen, etc.

Gezien de urgentie van een gezonde leefstijl ten tijden van deze coronacrisis, vind ik dat het nu tijd is om mijn kennis, bevindingen en handvatten te delen. Een gezonde leefstijl is niet moeilijk, het is vaak een kwestie van doen. Des te meer mensen het gaan doen, hoe normaler het wordt!

Liefs, GroenteMam